Om E-bøger.dk

E-bøger.dk er en meget simpel side hvor vi skriver om alt indenfor e-bøger, altås digitale bøger.

Det er i dag meget populært med et e-bogs abonnement i en app som Mofibo, Chapter el. Bookbeat og formålet med vores side er at gøre det nemmere for dig at finde nye e-bøger at læse, men vi laver også anmeldelser af e-bøger og guider dig til hvor og hvordan du køber e-bøger på nettet.

E-bøger fremfor fysiske bøger

E-bøger er hos nogle at foretrække fremfor fysiske bøger, fordi det giver en anden fleksibilitet og frihed i sin læsning. Markedet for e-bøger har også vækstet de sidste mange år, men stor dele af det er også gået til lydbøger.

Du kan læse e-bøger på stort set alle dine elektroniske enheder, men der er nogle der er smartere end andre. Det er smart at bruge en e-bogs app eller en e-bogslæser til at læse e-bøger.

Med en e-boglæser har du somme tider også mulighed for at abonnere på en af de populære e-bogs apps el. købe dem digitalt i en butik via app’en, men du kan også købe e-bøger hos online boghandlere til din e-bogslæser.

Lidt andet end e-bøger skal det handle om

Det handler kun om e-bøger her på siden og det skal det ikke kun, for dette afsnit er dedikeret til de gode formål vi nemt kan støtte op om.

Vi har udvalgt nogle enkelte og indsat deres mærke herunder så du kan finde ud af hvad de sætter fokus på for at gøre internettet og verden til et bedre sted.

reklamer-nej-tak.dk