Gratis e-bøger

E-bøger er en elektronisk bog og populariteten af digitale bøger stiger og stiger bare. Det er meget mere nemt og bekvemt at have sine bøger som e-bog, da det ikke fylde i reolen, man nemmere kan stoppe bogen og gå igang med en ny og du kan have den med dig overalt + en masse andre fordele ved e-bøger.

Her på siden kan du se hvor du helt gratis kan læse eller komme igang med e-bøger. Der er nemlig flere bogtjenester der tilbyder gratis e-bøger på abonnement i en begrænset periode, og du kan se og prøve dem alle gratis lige her.

Gratis e-bøger på abonnement i disse 5 apps

I Danmark er der 5 gode apps til at læse gratis e-bøger på, vi har prøvet dem alle og du kan læse lidt mere om dem herunder.

I dag er lydbøger oversteget e-bøger i popularitet og de fleste af tjenesterne fokusere på at gøre opmærksom på deres udvalg af lydbøger, men i virkeligheden er deres udvalg af e-bøger ligeså stort. Det betyder også at du hos de fleste gratis e-bogs apps kan både læse e-bøger og høre lydbøger, og skifte mellem det som det passer dig.

Bookbeat – Billige e-bøger på abonnement

Bookbeat e-bog abonnement

Bookbeat er en af de billigste e-bogs apps med et månedligt abonnement der kun koster fra 79 kr. om måneden. Du kan både finde et stort bibliotek af e-bøger og lydbøger hos Bookbeat.

De har en nem og intuitiv app med mange mulighed for at personliggøre læseindstillingerne, og så får du selvfølgelig også standard funktioner som offline læsning, bogmærke osv.

Bookbeat pris og abonnementer

Bookbeat koster fra 79 kr. om måneden og op til X kr. om måneden. Du kan vælge mellem 3 forskellige abonnementer hos Bookbeat:

Prøv Bookbeat gratis

Du kan prøve Bookbeat gratis i 30 dage og dermed få gratis adgang til mange tusindevis af e-bøger i Bookbeats app. Få de 30 dage med gratis e-bøger ved at klikke på knappen herunder.

Chapter – Prøv gratis e-bøger fra dansk tjeneste

Chapter e-bog abonnement

Chapter er en nyere dansk lydbog app, der også kun er tilgængelig på det danske marked. De har mange af de største udgivelse til både børn og voksne. Du kan abonnere på Chapter fra blot 69 kr. om måneden.

Chapter har mange børnebøger som e-bøger, herunder Gurli Gris, Ternet Ninja, Sallys Far, Kaninen der så gerne ville sove og Disney bøger. Derudover råder de over mange af de nyeste romaner og biografier henvendt det mere voksne publikum.

Chapter pris og abonnementer

Du kan vælge imellem i alt 4 abonnementer hos Chapter, som koster fra 69 kr. om måneden og op til 189 kr. om måneden, den afgørende faktor for prisen værende hvor mange brugere der skal have adgang.

  • Chapter Flex – 69 kr./md. –
  • Chapter One – 99 kr./md. –
  • Chapter Two – 149 kr./md. –
  • Chapter Family – 189 kr./md. –
Prøv Chapter gratis

Du kan prøve Chapter ganske gratis og uforpligtende i 30 dage og altså får adgang til alle deres gratis e-bøger. Du kan prøve alle deres 4 abonnementer gratis i 30 dage uden at binde dig.

Mofibo – Gratis e-bøger fra den største e-bog app

Mofibo e-bog abonnement

Mofibo var en af de første bogtjenester i Danmark til at tilbyde streaming af e-bøger og nu er de den største. Det er den dag i dag en del af Storytel, som er en af verdens største lyd- og ebogstjenster og den tjeneste med det største udvalg af e-bøger og lydbøger med ubegrænset lytning.

Der er ikke en titel på Mofibo du ikke finder på de andre lydbogstjenester, da de er de største og læner sig op af Storytel der ejer flere forlag. Derudover er de begyndt at producere deres eget unikke indhold ligesom Netflix og ander film og serie streamingtjenester gør det.

Mofibo pris og abonnementer

I lang tid var der et abonnement alt inklusiv hos Mofibo, men i dag kan du vælge mellem 3 forskellige abonnementer med en pris fra 129 kr. måneden til X kr. om måneden.

Prøv Mofibo gratis

Du kan prøve Mofibo gratis i 14 dage med ubegrænset adgang til hele biblioteket af e-bøger – og lydbøger. Mofibo og Storytel har også udviklet deres egen e-bogslæser, der egner sig særdeles godt til dig der ønsker at læse e-bøger med Mofibo abonnementet.

Nextory – E-bøger gør dig klogere

Nextory er relativt ny på det danske marked, men har allerede vundet terræn med et udvalg af e-bøger der gør dig klogere og inspirere i dit eget liv.

Nextory pris og abonnementer

Prøv Nextory gratis

Du kan prøve Nextory gratis i 30 dage.

Plusbog

Tales –

eReolen

eReolen er de danske bibliotekers bogtjeneste og findes altså kun i Danmark og er kun et tilbud til danske statsborgere med et bibliotekslogin. Alle statsborgere kan oprette et bibliotekslogin og få adgang til streamingtjenesten.

5 grunde til e-bøger er bedre end bøger

  1. Gemmer automatisk hvor du er nået til – slut med bogmærker der falder ud og med at læse det samme igen.
  2. Nem og bekvem udskiftning – det koster dig ikke noget at gå igang med en e-bog og forlade den fordi den ikke fangede dig.
  3. Tag den med på farten, med dig overalt på din tablet, smartphone el. e-bogslæser.
  4. Gem og download e-bøger til din bogreol og få personlige anbefalinger baseret på det du gemmer og læser i app’en.
  5. Med en e-bogs app har du også altid muligheden for at høre en lydbog en gang imellem.