Gratis e-bøger

E-bøger er en elektronisk bog og populariteten af digitale bøger stiger og stiger bare. Det er meget mere nemt og bekvemt at have sine bøger som e-bog, da det ikke fylde i reolen, man nemmere kan stoppe bogen og gå igang med en ny og du kan have den med dig overalt + en masse andre fordele ved e-bøger.

Her på siden kan du se hvor du helt gratis kan læse eller komme igang med e-bøger. Der er nemlig flere bogtjenester der tilbyder gratis e-bøger på abonnement i en begrænset periode, og du kan se og prøve dem alle gratis lige her.

Gratis e-bøger på abonnement i disse 5 apps

I Danmark er der 5 gode apps til at læse gratis e-bøger på, vi har prøvet dem alle og du kan læse lidt mere om dem herunder.

I dag er lydbøger oversteget e-bøger i popularitet og de fleste af tjenesterne fokusere på at gøre opmærksom på deres udvalg af lydbøger, men i virkeligheden er deres udvalg af e-bøger ligeså stort. Det betyder også at du hos de fleste gratis e-bogs apps kan både læse e-bøger og høre lydbøger, og skifte mellem det som det passer dig.

Bookbeat

Bookbeat er en af de billigste e-bogs apps med et månedligt abonnement der kun koster fra 79 kr. om måneden.

Bookbeat pris og abonnementer

Bookbeat koster fra 79 kr. om måneden og op til X kr. om måneden. Du kan vælge mellem 3 forskellige abonnementer hos Bookbeat

Prøv Bookbeat gratis

Chapter

Chapter er en forholdsvis ny dansk bogtjeneste udarbejdet af storforlaget Gyldendal. Her får du det absolut billigste abonnement til kun 69 kr. om måneden. Du kan dog vælge dit abonnement udfra dine behov og tilpasse det henad vejen.

Chapter pris og abonnementer

Du kan vælge imellem i alt 4 abonnementer hos Chapter, som koster fra 69 kr. om måneden og op til X kr. om måneden.

Prøv Chapter gratis

Mofibo

Mofibo var en af de første bogtjenester i Danmark til at tilbyde streaming af e-bøger og nu er de den største. Det er den dag i dag en del af Storytel, som er en af verdens største lyd- og ebogstjenster.

Mofibo pris og abonnementer

I lang tid var der et abonnement alt inklusiv hos Mofibo, men i dag kan du vælge mellem 3 forskellige abonnementer med en pris fra 129 kr. måneden til X kr. om måneden.

Prøv Mofibo gratis

Du kan prøve Mofibo gratis i 14 dage med ubegrænset adgang til hele biblioteket af e-bøger.

Nextory

Nextory er relativt ny på det danske marked, men har allerede vundet terræn med et udvalg af e-bøger der gør dig klogere og inspirere i dit eget liv.

Nextory pris og abonnementer

Prøv Nextory gratis

Du kan prøve Nextory gratis i 30 dage.

eReolen

eReolen er de danske bibliotekers bogtjeneste og findes altså kun i Danmark og er kun et tilbud til danske statsborgere med et bibliotekslogin. Alle statsborgere kan oprette et bibliotekslogin og få adgang til streamingtjenesten.

5 grunde til e-bøger er bedre end bøger

  • Gemmer automatisk hvor du er nået til – slut med bogmærker der falder ud og med at læse det samme igen.
  • Nem og bekvem udskiftning – det koster dig ikke noget at gå igang med en e-bog og forlade den fordi den ikke fangede dig.