Livsstil er en Livsstil e-bog

Anders Matthesen er i slutningen af 2021 aktuel med e-bogen Livsstil er en Livsstil der er en parodi på alle de mange selvhjælpsbiografier der bliver lavet. Den kommer i kølvandet på hans anden store succes Ternet Ninja 1 og 2 der begge er blevet filmatiseret.

Livsstil er en Livsstil udkommer 7. oktober 2021. Læs den gratis som e-bog hos Bookbeat, som du kan prøve gratis i 30 dage via knappen herunder.

Hvad handler bogen om?

Som nævnt er bogen en parodi på de mange selvhjælpsbiografier der udkommer i vores moderne tidsalder. Anders Matthesen ser altså på de selvhjælpbiografier, der ellers er så populære, med et skarpt kritisk humoristisk øje og det er der blevet en sjov bog ud af.

Emnerne Anders Matthesen kommer omkring i bogen spænder bredt og det kan handle om alt fra sex og samliv til hvordan du spreder glæde ved at give ros i stedet for at kritisere – selvfølgelig altsammen med et humoristisk præg, det skal jo nødigt blive for selvhjælps-agtigt.

Det er en bog der udstiller de mange livsstilscoaches og selvhjælpsguruer der fortæller hvordan du lever dit liv på bedst mulig vis, og som alt for mange af os lytter til og hopper i deres fælde. Ikke at de alle tager fejl, men man skal huske at bruge sin sunde fornuft.

Du kan læse bogen gratis som e-bog hos Bookbeat, som du kan prøve gratis i 30 dage el. købe e-bogen hos Saxo – Danmarks største online boghandel. Klik dig videre via knapperne herunder.

Livsstil er en Livsstil anmeldelse

Bogen er blevet varmt modtaget af brugerne hvor den har fået top anmeldelser. Ligesom anmelderne roser det humoristiske sprog og hvordan de rammer lige ned i essensen af selvhjælpbiografier.

Brugerne på Saxo – 5 ud af 5 stjerner
Brugerne på Bog&Idé – 4,5 ud af 5 stjerner

De store medier mangler endnu at udkomme med deres anmeldelser.

Om Anders Matthesen

Anders “Anden” Matthesen er en kendt dansk komiker og har være med til at præge dansk comedy i flere årtier. Han er kendt for hans store omrejsende comedy shows der altid er udsolgt, men han har også bevæget sig ud i andre grene af underholdningsbranchen.

De første erfaringer han gjorde sig udenfor comedy’ens verden var da han lavede filmen Terkel i Knibe, som var en humoristisk og morbid animationsfilm for både børn og voksne. Den fik kæmpe stor succes og soundtracket derfra blev en landeplage. Siden har han også lavet filmene Sorte Kugler og senest Ternet Ninja der er baseret på hans bog af samme navn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *